Застреляха като куче прочут мафиот

  • 31 август 2016 16:26

  • 56795
  • 0
Застреляха като куче прочут мафиот
©

Словашки бизнесмен и бандит от миналото беше застрелян като куче на паркинга пред публичен дом в Нитра, гърмят медиите в Братислава.

Мъжът бил екзекутиран в типичен мафиотски стил – в гърдите и с контролен куршум, пуснат в главата, съобщава Pluska.

Тялото на бизнесмена било открито от 19-годишния Мирослав. Той е син на основния заподозрян за покушението, който живеел в апартамент в близка сграда, заедно с майка си. Самата кооперация била купена от Далибор, но той така и не платил за нея.

Пред полицията Мирослав твърдял, че баща му е невинен и няма как да е извършил убийството, защото бил тежко болен и по същото време се намирал в болница, където се подложил на диализа.

Според разследващите самият Далибор имал много врагове. Дължал на много хора пари и имал проблем с полицията. Преди няколко години неизвестен извършител подпалил два луксозни автомобила, собственост на мафиота, после се разразил пожар и в дома му.

Далибор вече е лежал в затвора за измама, а според информация на словенската телевизия Маркиза е бил разследван и за кражба в особено големи размери.

В Словакия Далибор е познат и като известен мафиот от близкото минало. Освен с измами и кражби се занимавал и с разпространение на наркотици.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
56795 0

Свързани новини

Водещи новини