Какво ни предстои до края на годината според Китайския хороскоп - I част

  • 31 август 2016 14:35

  • 9813
  • 0
Какво ни предстои до края на годината според Китайския хороскоп - I част
©

Маймуна 2016

2016 година ще донесе късмет на родените под знака на Маймуната

Обща прогноза

Родените под знака на Маймуната ще се радват на божествена помощ през първите пет месеца от 2016- та година. Според прогнозите на мъдрия китайски хороскоп през Септември Вашите интелектуални способности могат да Ви изиграят лоша шега. Не се опитвайте да заобиколите официални и правни норми, ако не желаете да се забърквате в неприятности.

Любов

В годината на Маймуната самотните представители на тази зодия имат големи шансове за намирането на идеалната половинка. Всяка възможност за създаване на нови партньорства не трябва да бъде пренебрегвана. Ако сте зодия Маймуна, очаквайте предложение за брак около средата на годината. Тези, които имат постоянен партньор, имат добри възможности за зачеване на дете през първите четири месеца от 2016 година.

Здраве

Идващата година е идеална за подобряване на жизненото състояние на Маймуните. Годината е подходяща за спиране на цигарите и предприемане на здравословна диета.

Бизнес

През 2016-та година представителите на китайската зодия Маймуна, трябва да имат ясна представа за финансовите си цели. Периодът Септември – Ноември ще бъде силно печеливш. През цялата година ще имате възможности за нови търговски перспективи.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
9813 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини