Набират наши жрици по СV в Германия

  • 31 август 2016 10:30

  • 23215
  • 3
Набират наши жрици по СV в Германия
©

Български момичета, които владеят по два или три езика, започват работа като проститутки в елитни германски бардаци, изпращайки само СV и свои актуални снимки. Това е най-новата и безпроблемна схема за влизане в най-древната професия, използвана от по-интелигентни жрици, пише "Телеграф".

При нея дамите избягват услугите на трафиканти, за да не ги малтретират или да им прибират по-голям проблем от заработеното.

Кандидатстването със СV като за стандартна работа не крие рискове, защото проституцията в Германия е легална, а нашенките плащат данъци, разказват местни жители.

Част от българките, преди да кандидатстват за работа, се свързват с местния синдикат на проститутките. Там получават полезна информация за всички рискове, които крие професията, както и полезни съвети като например как и къде да декларират доходите си, по какъв начин да търсят правата си и как да се държат с клиенти. Обяснява им се при полицейска проверка какво трябва да кажат, за да не са уязвими и къде да потърсят помощ, ако не говорят немски.

Последвайте канала на

Novini.bg
23215 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Emil

2016.09.25 | 21:26

1
Пълни глупости...тук всичко се държи от албанците и Hell Angels...!Не лъжете момичетата!
Val

2016.10.11 | 11:25

3
e ti pak se izkaza nepeodgotven alo v koia Germania si ti
Gosho

2016.10.06 | 13:29

2
Kadeto i da idesh po sveta navsqkade ima nashi Balgarski prostitutki :))

Добави коментар

Водещи новини