Фандъкова: Темата за „Дондуков 2“ не е тема за маса

  • 31 август 2016 08:45

  • 2508
  • 2
Фандъкова: Темата за „Дондуков 2“ не е тема за маса
© Булфото

„Много е важно да се правят сериозни анализи, да се оценява обстановката“, така кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска коментира кандидатурата за „Дондуков 2“ на ГЕРБ. Тя напомни, че на 2 октомври партията ще обяви кандидат-президентската двойка на най – голямата партия у нас.

Фандъкова категорично съобщи отново, че тя не е коментирала с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подобна тема. По думите й, сега има изключително много работа, защото хората се завръщат в София, предстои началото на учебната година. Темата за „Дондуков 2“ не е тема за маса, обясни тя. Според нея изобщо изборът на дадена личност не се определя от това дали някой я харесва или не.

„Обстановката в момента е изключително сложна, че не си струва да подхвърляме ей така имена“, заяви Фандъкова.

На въпрос дали би й липсвало кметското кресло, градоначалникът на столицата отговори, че тя е отдадена на всяка една работа, с която се занимава, както е в момента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2508 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.08.31 | 10:11

2
Дами и господа , бях написъл ,че турски танкове (недай си боже ) в София да дефилират и вместо разни педали -президенти ,бай ви Местан да е пашата !И тоя атлантик "благ " в миша дупка ще ни натика !И кой в политиката ,Местан допусна ,ами тоя с кайвето !
модератора е педал и боклук

2016.08.31 | 10:11

1
педал си и още нещо , фес си ,щом Местан защитаваш !

Добави коментар

Водещи новини