Продължават ремонтите на тунели по пътя Асеновград-Смолян

  • 31 август 2016 08:09

  • 960
  • 0
Продължават ремонтите на тунели по пътя Асеновград-Смолян
© Булфото/Архив

Тунелът при км 32 от пътя Асеновград- Смолян остава затворен за движение и в двете посоки. Трафикът се пренасочва по обходен път. При тунелите на км 33 и км 39 движението се спира през нощта, като на всеки два часа има пропускане по 10 минути, за да се изтеглят автомобилите.

Ремонтните дейности при първия тунел трябва да приключат до средата на месец септември. При км 28 по пътя Асеновград - Смолян е въведено движение в една лента заради укрепване на свлачище. Движението в района се контролира със светофарна уредба, като дейностите са със срок до 20-ти октомври. По пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 12 т, поради влошеното транспортно-експлоатационно състояние на стоманен мост над река Марица, предаде агенция "Фокус".

Обходният маршрут е през Стара Загора-Поповица-път I-8. Все още е затворена част от пътя Леново-Поройна. Обходният маршрут е Асеновград-Тополово-Леново. По пътя Белица-Загражден-Давидково, участъкът от км 13 до км 18 км е затворен за движение поради разрушена настилка.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
960 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини