Днес се активизират тъмните сили, бъдете внимателни

  • 31 август 2016 06:40

  • 41248
  • 0
Днес се активизират тъмните сили, бъдете внимателни
©

Денят започва с Луна в знак Лъв, а от 18:23ч се премества в съседния знак Дева. От сутринта до вечерта (07:21-18:23ч) Луната излиза в космическа почивка. Вие също е добре да почивате, а ако не ви устройва това, то довършвайте започнатото или вършете обичайната си дейност. Не се препоръчва да започвате нищо ново и важно.

Планетата Меркурий е ретроградна. В този период е добре да не подписвате договори, да не сключвате брак, да се избягват операциите. Не е добра идея да се дава тласък на практически мероприятия. Това, което може да се случи е разписанията да отиват на вятъра, плановете ви да се провалят, преводите да се объркват, появяват се колебания, променят се решенията, неправилно се тълкува информацията, появява се неразбирателство в отношенията, техниката се срива, транспорта закъснява, стават по-често аварии. С една дума ретрограден Меркурий предизвиква объркване и хаос по пътя си в областта на транспорта, комуникациите, търговията, обучението. Действа като прът в колелата. Затова водете с повече предпазливост и повишено внимание своите земни дела. Не рискувайте, особено в непознати за вас области. Добре ще е, ако можете да си вземете почивка през тези периоди.

Венера във Везни е благоприятно време за контакти и срещи. Във взаимоотношенията с любимите хора вие ще усетите възродена близост. Засилва се потребността от любов, партньорство, към романтиката и красотата, нуждата от общуване. Важен елемент в контактуването е привличането. Когато го има, то е такава магнетична сила, която скъсява разстоянието и сближава. Стремежа към друг човек е цялостното му възприятие. Привличането е в основата не само на любовта, но и на приятелството, взаимната симпатия, потребността да общуваме с другиго. Когато се създава привличане между двама души, излъчването на личността се изразява в ментална аура или поле, които обгръщат другия човек и въздействат върху другите хора. Общувайки усещаме силното присъствие на събеседника. Създава се енергийно поле между двамата. Има хора със силно психологическо присъствие, които оказват силно въздействие върху повечето хора. Това са харизматичните личности. Там, където се появят сякаш всичко се изпълва с тяхното присъствие. Всички сме били с хора, с които не усещаме как тече времето, с които ни е толкова хубаво и приятно, че не ни се иска да се разделяме. Били сме и с други, които не можем да търпим и краткото време прекарано с тях ни се струва цяла вечност. Приятните събития “намаляват” астрономическото време, а неприятните и безсмислени за нас събития го „удължават”.

29-ти лунен ден - един от най-опасните и тежки дни на лунния месец. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти. Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън, благовония. Да се избягват тъмни места и мътна вода. Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия. Не трябва да се започва нищо ново, а още по- добре да не се планира и да не се вземат важни решения. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
41248 0

Свързани новини

Водещи новини