Концертът на Pasión de Buena Vista се отлага

  • 30 август 2016 17:51

  • 824
  • 0
Концертът на Pasión de Buena Vista се отлага
©

Участието на Pasión de Buena Vista, които щяха да гостуват в София на 13.10.2016 г. в Зала 1 на НДК, се отменя поради отпадането на участията им в Сараево и Белград, които бяха част от балканското турне на състава.

От мениджмънта на шоуто New Star Management споделят, че предвид отменените събитията в другите две балкански държави, е невъзможно да се покрият финансовите параметри за единично гостуване на Pasión de Buena Vista в София. Организаторът на събитието за България, Coco Agency, направи неколкократни опити да запази или договори нова дата за спектакъла в София, но за съжаление за близък бъдещ период това се оказа невъзможно. Агенцията поднася своите най-искрени извинения към българската публика.

Всеки, който вече е закупил билет за шоуто с дата 13-ти октомври 2016 г. ще има възможност да върне билета си като възстановяването на сумата ще бъде от 23.08.2016 г. до 17.10.2016 г. Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Билетите, закупени с кредитна карта могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява до 7 работни дни. Закупилите билет могат да получат парите си обратно и като изпратят билета по куриер или поща до адреса на управление на Еventim. В този случай клиентът трябва да предостави на Eventim и номер на банковата си сметка, по която да му бъде преведена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Последвайте канала на

824 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини