Димитър Делчев с остри думи към Радан Кънев

  • 30 август 2016 16:43

  • 5696
  • 3
Димитър Делчев с остри думи към Радан Кънев
© Булфото (архив)

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и не е човекът, който казва без кого можем. Реформаторският блок е доброволен съюз на пълноправни партньори, ако някой желае да напусне, то е негово решение. Единственият, който е казал, че иска да излезе, е самият Кънев.

Това каза пред радио Благоевград Димитър Делчев, секретар на Парламентарната група на Реформаторския блок и председател на Предизборния щаб на „Движение България на гражданите“, съобщиха от пресофиса на ДБГ. РБ отдавна не е бил толкова единен. Все по-близо сме до обща президентска двойка, заяви той. Вчера се проведе заседание на ИС на ДБГ, поканихме всички сериозни кандидати – проф. Минеков, ген. Събев и Трайчо Трайков, каза Делчев. Тримата участници се представиха добре и между тях в РБ можем да изберем добра президентска двойка, която да постигне балотаж, категоричен бе той.

Евроатлантическата ориентация и националната сигурност в рамките на сложните международни отношения ще са водещи и за целия РБ, и за кандидатпрезидентската двойка. Борбата с корупцията ще е сред ключовите теми, а основната ни цел е подобряване на икономическата атмосфера, демографията и образованието, добави Делчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5696 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.08.30 | 23:32

3
И този анонимник се прави на герой! С нищо не отстъпва или превъзхожда анонимника Раданушка Кънев. Циркаджии!

2016.08.30 | 17:45

1
Баси дришливите комсомолци....ще се изядат един друг....

2016.08.30 | 22:51

2
Искаш да кажеш педали ,Боко не могат да си разделят ,кой ще го лиже отзад и кой да е отпред !

Добави коментар

Водещи новини