Животни и фураж изгоряха при пожар в селскостопанска постройка

  • 29 август 2016 12:31

  • 1144
  • 0
Животни и фураж изгоряха при пожар в селскостопанска постройка
©

Животни и фураж изгоряха при пожар в селскостопанска постройка на ул.”Райко Даскалов” във Велики Преслав, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. Огънят е изпепелил 22 свине, 13 птици и един тон фураж, собственост на Г.Д. от същия град. Няма данни за умишлен палеж.

Същият ден е получено съобщение за пожар в местността “Под Манастира” в Шумен. Унищожени са 60 кв.м. разгърната площ на навес, изгоряла е и една свиня. Огнеборците погасили пламъците, които тръгнали заради небрежност при боравене с открит огън. Спасени са три сгради и животни.

През почивните дни са погасени пожари в сухи треви с село Денница, село Драгоево и в село Бяла река. В село Браничево е спасена 500 декара смесена гора, по пътя между село Пристое и Каолиново, са спасени посеви с 50 декара слънчоглед, загасен е и пожар в отпадъци в Каолиново, в село Царев брод, до село Енево, до Нови пазар, по пътя между Плиска и Каспичан. Всички пожари са без нанесени материални загуби. Екипи на пожарната са оказали и съдействие за пренасяне на двама болни от домовете им до линейките.

Последвайте канала на

Калина Христова
1144 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини