"София диша" затвори за автомобили бул. "Стамболийски" (снимки)

  • 29 август 2016 10:43

  • 1535
  • 0
"София диша" затвори за автомобили бул. "Стамболийски" (снимки)
© Булфото

Последното издание, за тази година, на фестивала "София диша" затвори за коли големия булевард "Стамболийски" в отсечката му между площад "Света Неделя" и булевард "Христо Ботев" вчера.

Както и досега, самият фестивал се състоя между 16:00 и 22:00 ч. с музикална сцена, изложби, литературни четения и филмови прожекции. В творческата зона представиха експозиция със смесена техника на Георги Маринов, инсталацията на Стоян Николов-Зиков - "Union", интерактивната инсталация "Гейши и маски" на Захари Попов, както и представяния на книги на издателство "Жанет 45" на авторите Радослав Чичев, Антон Терзиев, Константин Трендафилов, Никола Михов и Иван Димитров. В танцовата част на програмата имаше карнавална и афро самба и танцови работилници от Flava House, а филмовата програма - дебютни, наградени и непоказвани досега късометражни филми на учениците на Георги Дюлгеров.

Спортната зона предложи за свободно ползване минифутбол, баскетбол, тротинетки, скейтборд и тенис на маса, стена за катерене с инструктори от "Фънтопия" и "Боудърленд".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1535 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини