Мишка броди във влака София- Бургас

  • 29 август 2016 10:40

  • 10940
  • 2
Мишка броди във влака София- Бургас
©

Мишка пътува на аванта с влака София- Бургас за ужас на пътниците, съобщи Елена Господинова. Тя е изпратила и видео за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия, за да покаже как гризачът се промъква край седалките, търсейки храна.

„Няма да коментирам потресаващата мръсотия, която цареше във вагоните, липсата на вода в тоалетните и ужасната смрад, която се носеше от тях в горещината, но върхът на всичко се оказа "пътникът без билет", който се беше настанил в нашето купе - мишка, която не само, че се разхождаше необезпокоявано, но и няколко пъти обходи препълненото, непочистено преди пътуването кошче с боклук в купето“, разказва Елена.

„На забележката ни към кондуктора, че това не е нормална ситуация, бе реагирано само с вдигане на рамене. Не знам дали реакцията не би била същата, ако следващия път по време на движение, изпод седалките изпълзи змия“, добавя възмутената дама.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
10940 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.09 | 13:47

2
Чудесен мишок! Безплатна атракция, за какво протестира пътничката?

2016.08.30 | 20:37

1
Не виждам за какво недоволстват от мишката. ха, какво ви е виновен мишока. Той си намира занимание, там където царува човешкото безхаберие. Учуден съм, че се намира маана на животинче.

Добави коментар

Водещи новини