Пиян сватбар преби жена си и я изхвърли от колата

  • 29 август 2016 10:27

  • 59778
  • 3
Пиян сватбар преби жена си и я изхвърли от колата
©

Пиян сватбар преби жена и я изхвърли от автомобила край Сватбения салон по пътя за Болярово, заедно с 11-годишната им дъщеря Мина. Йълмаз Ешриф от минералбанското село Сърница цял ден се наливал с водка, по думите на съпругата му Анелия.

Тържеството било в столовата на гимназията по автотранспорт в Хасково. На връщане към дома им в колата – Фолксваген Шаран, избухнал семеен скандал. В автомобила освен пияния сватбар (зад волана) и съпругата му, били и двете им деца – Мина, 11-годишна, и брат й Искендер, на 12 години, пише haskovo.net.

„Женени сме от 14 години. Живеехме в непрекъснати скандали. Преди две години се разделихме, но после се събрахме заради децата. Днес на сватбата мъжът ми се наливаше цял ден с водка, изпи сигурно повече от литър. Когато тръгнахме да се прибираме, започна да ни обижда и ругае, не искам да цитирам думите му, защото са ужасни.

Посягаше и да ни удря – и мен, и децата. Някъде около Сватбения салон спря, изхвърли ме от колата, започна да ме удря и рита. Удари отнесе и дъщеря ми Мина. После се качи в колата и потегли. В автомобила остана и синът ми Искендер“, разказа битата Анелия, която едва сдържаше сълзите си. До нея в Районното бе и 11-годишната й дъщеря, която пишеше обяснения за инцидента.

„Не е вярно, че съм бил пиян. Аз не пия. Тя ме нападна в колата, заплашваше ме, баща й имал бодигардове, които щели да ме пребият. Аз не ги е*авам бодигардовете, който ще да е! Аз съм племенник на кмета на Баните Мюмюн Искендер! Зад гърба ми са министри, президенти, не е*авам никакъв Ерол“, коментира съпругът й Йълмаз.

Битата Анелия Руменова е дъщеря на Ерол, който държи автоморгата край пътя за Болярово. Той видял скандала и побоя, но докато стигне до колата, зет му отпрашил с колата.

„Тоя идиот може и да се пребие, но детето какво е виновно“, ядосваше се Ерол, който също бе в Районното. „Вместо да го спрат, полицаите прибраха дъщеря ми и внучката в полицията да пишат обяснения! А през това време оня отпраши, пиян, с детето в колата! И никой не го търси. Защото е племенник на Искендер! За тях закони няма! За тях човешкият живот не значи нищо! Правят каквото си искат, защото знаят, че никой няма да ги закача. И докога ще продължава така?“, ядосваше се Ерол.

Директорът на МВР Хасково комисар Ангел Цанков заяви, че чадър не се разпъва над никого, независимо кой на кого е племенник. И обеща да провери случая.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
59778 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гост

2016.09.11 | 19:04

3
Чадъри под път и на път, в България закона важи само за хората без пари.!

2016.09.11 | 19:04

2
Проста измет. Мюмюни и искандери. Прости хасковски рязани говеда.
с участито на....

2016.09.11 | 19:04

1
егати турския сериал, ох разплаках се

Добави коментар

Водещи новини