Татяна Дончева: Който се е хванал на хорото, трябва да е готов да бъде щипан (видео)

  • 29 август 2016 08:13

  • 21326
  • 11
Татяна Дончева: Който се е хванал на хорото, трябва да е готов да бъде щипан (видео)
©

Публичните личности имат право на лично пространство. Те имат право да бъдат снимани от фотографи, които лично са поканили. Така правят всички. Момчетата, оплакали се от Стоичков, вече смениха три версии. Това каза лидерът на ПП "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в ефира на БТВ.

„Аз смятам, че публичните личности не могат да бъдат малтретирани 24 часа в денонощието. Това, че Стоичков си е изтървал нервите е друг въпрос. Въпрос на класа е да не реагираш“, добави тя. Дончева добави, че е убедена, че голяма част от хората, които гледат, ще кажат малко ги е набил“.

„Аз съм системно сниман човек по всякакъв начин, за да си продадат вестниците. Политиците са хора със здрави нерви. Всеки, който се е хванал на хорото, трябва да е готов да бъде щипан“, подчерта Дончева.

Лидерът на „Движение 21“ коментира и кандидатът за президент на БСП. „Ген. Радев е кандидат на част от оръжейното лоби, свързано с Първанов. Чий кандидат е можете да разберете и от първата му официална среща - с т. нар. националисти, а всъщност офицерите на бившата Държавна сигурност. Тази среща беше приоритет за генерала. Ако искаш да направиш тайна среща - можеш да я направиш. Показността целеше, че тези хора решиха да излизат на светло и искат да наложат определени кандидати и линия“, смята Дончева.

По думите й БСП няма намерение да печели избори. „Те са затънали във вътрешни противоречия. Сами изсилването е по-голямо. Тайните кръгове имат поне още един кандидат до момента. Смятам, че те винаги са подкрепяли Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. В тази ситуация Първанов има много малко време за реакция. Той има много малко време да Логиката му пропада на места. Той неправилно е преценил съюзниците, с които може да играе“.

Според Дончева, АБВ няма да излъчи кандидат, а ще подкрепи вече излъчен такъв.

„Първанов се опита да превземе БСП, но той не прецени кой ще му бъде партньор. Той надцени влиянието си там и това, че не може да диктува на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. След като беше минала пътя, изтърпя всички критики, тя направи крачка назад. Има още един проблем - поведението на ръководството на БСП към партийните членове. Когато си некоректен към тях - питаш ги, а не си уважил мнението им, това е обидно“.

„Движение 21 ще обяви своя кандидат-президентска двойка до 10 дни. На въпрос дали тя ще бъде кандидатът за президент, тя каза: "Така изглежда". Политическото статукво иска да се запази. Според нея на изборите ще видим съюз ГЕРБ с БСП и патриотите. Ние ще разчитаме на протестния вот. На част от хората в БСП, които не са съгласни с ръководството, както и на част от десните“, призна Дончева.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в коментира и визитата на Борисов в Берлин. „Целта беше да си направи реклама. Борисов изпада в позицията на жабата, която видяла, че подковават коня и тя вдигнала крак. Меркел и Ердоган са политици от друго ниво. Борисов може само да се снима с тях. Каква е истинската позиция на Борисов и какво е говорил с Меркел на четири очи, никой не може да каже. Българските политици ще трябва добре да се премерят и да формулират исканията на България“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
21326 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2016.09.17 | 21:20

11
Когато Ердоган избуши дигата и вълната от бежанци пристигне ,не само ще ви щипят ,а и нещо друго ще да става !Ама ръководителите веч са свикнали ,какво ще правим ние ,всите ,дето не сме педерасти !
КИРИЛ

2016.09.17 | 21:20

10
НА НЯКОЙ МУ СЕ Е ПРИИСКАЛО ДА БЪДЕ ЩИПАН!
Т. Дончевица

2016.08.30 | 09:45

3
Щипни ме тук и тук, навсякаде ме щи . . . . И не питайй защооо. Щип, щип, щибидидип. Хо.
Не ни наказвай боже повече

2016.09.17 | 21:20

9
Боже,на какво е заприличала ! А мераците и големи!

2016.09.17 | 21:19

8
Тишината в спалнята ражда големи безумия --Р. Петков!!!

2016.09.17 | 21:19

7
Щом тая се гласи за президент много по добре е да си остане Роско!!!!!

2016.08.30 | 14:48

5
Дончева е тишина в спалнята , но който гласува за родоотстъпника Борисов да е трижди проклет , той , децата му и целия му род ! Бял ден да не видят ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !
маг Светлина

2016.08.30 | 14:48

6
Ти гледай АЗ да не те прокълна, щото тогава ще го закъсаш. ТРИЖДИ ще го закъсаш.

2016.08.30 | 09:45

4
"Меркел и Ердоган са политици от друго ниво. Борисов може само да се снима с тях." ОООоооооо !

2016.08.30 | 08:53

2
Тая дали е достатъчно проста ил може още!?

2016.08.30 | 08:53

1
Слушах я днес, целта й е била да е кандидаткта за президент самта тя, ама като не е станало, отвори торбата с плювалниците. Срамота, Дончева! Имах друго мнение са Вас!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини