Бъчварова е доволна след внезапната проверка в Слънчев бряг и визитата си в Германия

  • 28 август 2016 10:33

  • 9121
  • 4
Бъчварова е доволна след внезапната проверка в Слънчев бряг и визитата си в Германия
© МВР

По отношение на мигрантската криза трябва да има обща политика в рамките на ЕС, която се одобрява и изпълнява от всички държави. Това е заявила тази нощ в Слънчев бряг министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

За посещението съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Бургас. Министърът бе на визита в Германия заедно с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Това, което нашите партньори в Германия ни казаха е, че винаги са възприемали България, като една сигурна страна, която се справя с проблемите си. Ние продължаваме да се справяме, но отчитаме и рисковите фактори, които могат да усложнят ситуацията. Затова решихме и това, което направи премиерът с посещението си в Истанбул и с визитата в Германия, да обясним кои са рисковите фактори и да обясним колко е важно споразумението между ЕС и Турция да влезе в сила и да започне да се изпълнява", е заявила още вицепремиерът, подчертавайки, че това в момента е най-важното условие, за да се предотврати мигрантската криза в Европа.

Бъчварова е наблегнала на това, че става въпрос не само за България, а за събития, които могат да се отразят и на останалите държави. Затова е и заявено, че България трябва да бъде подкрепена в опазване на външната граница.

"Имаме абсолютното разбиране от нашите партньори и от канцлера Меркел за подкрепата, която трябва да бъде дадена на българската гранична полиция и на българските власти. Тя трябва да бъде и техническа, и подкрепа с човешки сили, и политическа, което е изключително важно. Това беше и същността на нашия разговор. Че тук не става въпрос само за определен брой автомобили, за определен брой офицери, става въпрос за една цялостна политика, която да бъде възприета от другите европейски държави, за да можем да се справим с това предизвикателство", смята още Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

В Слънчев бряг министърът на вътрешните работи направи нощна проверка на заведенията. Тя е определила като много продуктивен и успешен подходът, приложен в курорта през активния летен сезон. Бъчварова участва в проверката в Слънчев бряг заедно с директора на ОДМВР - Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9121 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.08.29 | 17:02

4
БЪЧВОООООООООООООООООО КУРВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
гошо

2016.08.29 | 17:02

3
Тая на две магарета сеното не може да раздели.

2016.08.29 | 17:02

2
Най после откри призванието си! След като разбра, че не става за министър и не може да управлява подчинените си...

2016.08.28 | 21:07

1
Гюро Михайлов на амбразурата ,да затиска дупката направена от бабата !И ще ни окажат морална и политическа подкрепа ,къде ли да си я навреме !Лошото е ,че колкото повече ни гласят ,ние поука не си вадиме !

Добави коментар

Водещи новини