Казваме последно сбогом на Митко Цонев

  • 27 август 2016 08:59

  • 88028
  • 1
Казваме последно сбогом на Митко Цонев
©

Поклонението пред Димитър Цонев ще се състои днес в църквата "Свети Седмочисленици" от 15,30 часа. Близките на Митко молят всички, които го обичаха, да не носят цветя. Вместо това сумите за тях, колкото и да са малки, да бъдат дарени на фондацията, която ще бъде създадена в негова памет и която ще подпомага млади журналисти. Така ще можем да запазим Митко вечно с нас, съобщиха от БНТ.

Погребение няма да има, защото ще бъде кремиран.

За да се простят с него хората, които не могат да присъстват на поклонението, БНТ ще направи предаване в памет на любимия водещ. То започва в 16,10 ч и ще покаже както кадри на живо от храма, така и откъси от документалните филми и предаванията, на които той отдаде голяма част от живота и таланта си.

И популярни личности, и обикновени зрители не спират да пишат послания до Димитър Цонев в съболезнователната книга във фоайето на обществената телевизия. “Направи много и всичко беше от сърце Почивай в мир! Сбогом, мило Мите”, “Сбогом, Митко! Твоята усмивка, остроумни въпроси и оригинални разсъждения ще останат незабравими.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
88028 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.15 | 17:05

1
Прав му път към Пъкъла

Добави коментар

Водещи новини