ДАЕШ пусна смразяващ клип как деца убиват кюрди военопленици (видео)

  • 27 август 2016 07:02

  • 64037
  • 5
ДАЕШ пусна смразяващ клип как деца убиват кюрди военопленици (видео)
©

В поредното гадно видео, произведено от пропагандната фабрика на "Ислямска държава", се вижда как деца екзекутират затворници в Сирия, пише "Дейли мейл".

Таблоидът добавя, че едно от децата е с британски произход и е синеоко, което звучи малко расистко... Отвратителното 9-минутно видео е било записано от бойци на "Ислямска държава" във все още столицата на главорезите - Рака и демонстрира, че организацията става все по-брутална.

Видеото показва пет момчета - засега се знае, че са от Великобритания, Египет, Турция, Тунис и Узбекистан, които размахват оръжие зад коленичилите затворници.

Един от младежите прави непонятна за повечето, които ще я чуят, реч на арабски и удря цигански шамар по темето на един от тези, на които им предстои екзекуция. След това (за щастие поне това е изтрито от клипа) убиват и петимата кюрдски бойци, които са били заловени по време на битка.

Според "The Sun", английското джехадистче е било идентифицирано като Абу Абдула ал-Британи. Той е бял, със сини очи, както вече стана дума, и още няма как да има голяма брада по обективни причини. Според непотвърдени сведения той е син на Абдула ал-Британи, млад британски джихадист, който бе оженен в Сирия, а след това бил убил при атака на дрон.

Според английския Таймс, по време на видеото със затворниците момчетата казват: "Никой не може да спаси кюрдите, дори и подкрепата на Америка, Франция, Британия, Германия, и другите дяволи в ада." Малко по-късно на друг клип се виждат вече безжизнените тела на кюрдите с пръснати глави. Дори и да бъдат съдени в нормална държава, невръстните джихадистчета едва ли ще понесат сериозни последици заради възрасттта си.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
64037 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Б.А.

2016.09.27 | 17:07

1
Драги сънародници.Не се иска много за да не станете жертви на тия примати.Ама и толкова нямате.
please translate

2016.10.08 | 15:05

5
нищо не разбрах!

2016.10.08 | 15:05

4
и аз не разбрах

2016.09.27 | 17:07

3
психично болни деца, които нощно време се напикават от страх, определено няма да дишат дълго
100

2016.09.27 | 17:07

2
Циркаджии мангали, плашат гаргите

Добави коментар

Водещи новини