Цветан Цветанов на работна среща с новото общинско ръководство на ГЕРБ в Самоков

  • 26 август 2016 16:32

  • 2173
  • 3
Цветан Цветанов на работна среща с новото общинско ръководство на ГЕРБ в Самоков
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарна група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с новото общинско ръководство на ГЕРБ в Самоков. На разговорите присъстваха областният координатор на ГЕРБ в София област и народен представител Галя Георгиева, кметове, общински съветници и активисти на ГЕРБ. Срещата бе инициирана от новия общински ръководител на партията в Самоков Валентин Милушев и от организационния секретар на ГЕРБ Александър Боев. По време на срещата бяха обсъдени предстоящите мероприятия, които ще проведе ГЕРБ в Самоков и в областта по време на предизборната кампания за президентски избори.

“Първото основно предизборно мероприятие на ГЕРБ ще се проведе в Самоков. Разговаряхме относно дейността на общинската структура на партията, както и за бъдещи инициативи на ГЕРБ в Самоков. Бяха дадени много предложения, които предстои да реализираме. Общинското ръководство на ГЕРБ в Самоков ме увери, че партийната ни структура е в готовност за победа на президентските избори”, обясни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че предстои да се проведат редица инициативи и събрания на актива на партията преди и по време на предизборната кампания както в Самоков, така и в София област.

“Самоков е най-голямата община в София област. Разчитаме много на структурите на ГЕРБ тук, за да постигнем добри резултати на предстоящите избори. ГЕРБ винаги е първа политическа сила на парламентарни избори и на избори за президент в Самоков. Убедена съм, че ще спазим традицията и ГЕРБ отново ще спечели убедително президентските избори”, подчерта Галя Георгиева.

Последвайте канала на

Калина Христова
2173 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.09.08 | 00:20

3
ТОЯ ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА

2016.09.08 | 00:20

2
крадеца Цветанов ще ги учи как се крадат еврофондове и как се трансформират парите към партията майка ГЕРБ.
гошо

2016.09.08 | 00:20

1
Не трябваше ли да лежиш в затвора за възпрепятстване на правосъдието?На какво учиш слугите на ГРОП?Как да правят "обосновани предположения" след инструктаж отгоре?Как да разнасят чували с фалшиви бюлетини по нощите ли?Или обсъждате къде да е новата Костинбродска печатница?

Добави коментар

Водещи новини