Лукарски и Зеленогорски не могат да се разберат за кандидат-президент

  • 26 август 2016 12:15

  • 2676
  • 2
Лукарски и Зеленогорски не могат да се разберат за кандидат-президент
©

Лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и смята, че ако Реформаторският блок не излъчи кандидат за президент, това би се дължало на саботаж. Той обаче предположи, че такъв вариант не съществува, заяви Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и пред журналисти в сградата на СДС.

Резултат очакваме във вторник, той не пада от небето, трябва да се срещаме и да работим през това време”, каза Кънев.

Лидерът на ДСБ припомни, че обсъжданите имена са четири: Проф. Велислав Минеков, Трайчо Трайков, Гроздан Караджов и Съби Събев.

Божидар Лукарски пък определи проф. Велислав Минеков като неподходящ за кандидат за президент. Зам.-председателят на ДБГ Найден Зеленогорски обаче изрази точно обратното мнение.

Министърът на отбраната Николай Ненчев от своя страна коментира, че ще продължи да настоява за общо явяване с ГЕРБ.
Зеленогорски обаче за пореден път отрече, че този вариант е възможен, с думите: „По този въпрос сме говорили много пъти.”

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2676 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.08.29 | 09:09

1
Лукарски е лайно и пета колона на Борисов!
До малоумника №1

2016.08.29 | 09:09

2
Защото е прав и не се поддава на ДБГ и не приема комунето - скулптор Минеков ли? Явно не си в час, не знаеш даже какво пише и не си го прочел. АМА СИПЕШ КОФАТА си с помия и пишеш клишета! БОКЛУК и лайно си, затова и други не различаваш! ОЛИГОФРЕН тъп, ама с компютър!

Добави коментар

Водещи новини