Кортни Кокс: Да остарееш не е най-лесното нещо

  • 25 август 2016 10:21

  • 4559
  • 0
Кортни Кокс: Да остарееш не е най-лесното нещо
© Getty Images/Guliver

Актрисата от САЩ и звезда от хитовия сериал "Приятели" Кортни Кокс се е примирила с остаряването и съжалява за процедурите, на които се е подложила преди време, водена от желанието си да се пребори с бръчките, предаде Ройтерс.

Тези свои размишления 52-годишната Кокс е споделила в излъчения тази седмица епизод от шоуто на пътешественика Беър Грилс, докато двамата са се спускали по планински склонове в Ирландия.

"Да остарееш не е най-лесното нещо. Научих обаче някои уроци", споделя Кортни Кокс.

Преди време актрисата разкри, че е използвала ботокс и се е подлагала на лазерни процедури, за да запази младежкия си облик.

"Понякога изпадаш в ситуацията да изпробваш разни неща и после поглеждаш своя снимка, и си казваш "О, Боже, изглеждаш ужасно. Правила съм тези неща, за което съжалявам. С течение на времето се примирих и сега съм по-спокойна. Новото ми мото е: "Така да бъде", допълва Кокс, предаде БТА.

Актрисата, прочула се с ролята на Моника Гелър в сериала "Приятели", е поредната знаменитост, засегнала темата за натиска, на който са подложени жените в Холивуд, за да изглеждат добре. По-рано за това говори нейната близка приятелка Дженифър Анистън, която също е сред звездите на "Приятели". През юли 47-годишната Анистън написа, че й е дошло до гуша външността й да е обект на постоянно внимание и обсъждане от медиите. В началото на август друга холивудска звезда - 47-годишната Рене Зелуегър, същи осъди постоянния медиен интерес към външния вид на дамите в шоубизнеса.

Последвайте канала на

Калина Христова
4559 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини