Йорданка Фандъкова: Първите 70 нови автобуса се пускат следващата сряда

  • 25 август 2016 08:06

  • 2273
  • 3
Йорданка Фандъкова: Първите 70 нови автобуса се пускат следващата сряда
©

В София продължава строителният сезон много интензивно. От днес започва вторият етап от разширението на бул. Черни връх. Това заяви кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по БНТ.

До Нова година тя очаква проектът да бъде готов.

Сроковото не трябва да бъдат за сметка на качеството, заяви тя.

Очаква се премиерът да открие Запазната дъга малко преди празника на София, посочи още кметът на София.

Безкомпромисна съм тогава когато не се работи добр еили се допускат грешки, каза Фандъкова  относно новото ръкодство на Градска мобилност. Шофьорите са длъжни да се грижат за конфорта на пътниците, заяви кметът на София.

От следващата сряда първите линии по които се пускат нови автобуси са 64 ,309, 604. Първите 70 нови автобуса се пускат следващата сряда, посочи тя.

Следващата година приключва наземната работа по изграждането на метрото, каза тя.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2273 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Хасан

2016.08.27 | 08:00

3
Браво, много добре. Сега, гледайте г-жо Фандъкова, какво ще стане с автобусите. Първата работа в гаражите е, да да блокират едното крило на предната врата да не се отваря.Следващата е, да монтират метална преграда от обездвиженото крило на предната врата къв шофьора. За пътниците остана еднопосочно движение през предната врата с изчакване. Ако така се променя функционалността на автобусите, защо не се поръча на производителя още от завода автобусите да имат фабрично блокирано крило на предната врата, едно килерче за кофа, парцал и други боклуци /това може да се види в градските автобуси/ и метално ограждение. Най добре е въобще да няма предна врата. Така в гаражите ще могат да имат свободно време за други "рационализации" и "подобрения" в конструкцията и функционалността на новите автобуси.
Радина

2016.08.25 | 12:03

2
Данче,Данче да си жива и здрава че толкова хубави неща правиш за столицата ни,ти и Николов в Бургас сте недосегаеми работохолици,какво да правим с Портних обаче,вие втори път осигурявате нови автобуси с Николов за градовете си ,а нашия кмет какво се мъдри незнам.Ако му пречат комунистите съветници другия път изобщо един няма да остане във Варненския Парламент,обещаваме на 100%.

2016.08.25 | 10:48

1
"коНфорта" ?!?

Добави коментар

Водещи новини