Слави подписа нов договор с БТВ

  • 24 август 2016 15:49

  • 18334
  • 4
Слави подписа нов договор с БТВ
© Булфото

Слави Трифонов остава тв водещ, bTV Media Group и „Седем осми” подписаха нов договор за „Шоуто на Слави”, съобщиха от телевизията.

Предаването, което е в традиционния си летен отпуск, и през новия сезон ще се излъчва както и досега всяка делнична вечер от 22.30 часа. Водещ на шоуто остава Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. През новия телевизионен сезон bTV ще излъчи и филма на „Седем осми” за концерта на Слави и Ку-ку бенд в Лондон.

„Шоуто на Слави” е едно от най-емблематичните и високо рейтингови предавания в ефира на bTV. Радваме се, че Слави и Ку-ку бенд ще бъдат част от програмата, за да продължат да правят това, в което са най-добри – забавни актьорски вечери, злободневна сатира, музикални изпълнения, разговори с най-интересните световни и български личности“, коментира Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

„Продължението на договора между "Седем осми" и БиТиВи Медиа Груп е естествено, заради свободата да реализираме медийните си проекти и гражданската си позиция“, коментира Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
18334 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ха- ха

2016.09.08 | 09:28

4
Кой го гледа този?Ха- ха!Аз се плаша когато го погледна. Това е дявола слязьл на Земята!
Бръмчо

2016.09.08 | 09:28

3
Пералната ще се върти и тази година без капка интерес от зрителя.Още една година полиране на чалгосаните пуберски мозъци.

2016.09.08 | 09:28

2
"Шоуто на Слави” е едно от най-емблематичните и високо рейтингови предавания в ефира на bTV".Глупости...!!! Лъжа! Писна ни толкова години да гледаме глупостите на чалгаджията във всяко отношение Слави! Талантливите иначе актьори с изтърканите им вече персонажи ни втръснаха. Чалга песните им и те! Напъните на Слави да се прави на велик певец и да се предлага за дуети на гостите си действително талантливи певци също! Просто няма вече да гледам в тези часове btv.
Yulian

2016.08.24 | 17:52

1
Well done

Добави коментар

Водещи новини