Рашидов: С любов, талант и непримирима гражданска позиция Димитър Цонев следваше своя път

  • 23 август 2016 16:52

  • 2541
  • 0
Рашидов: С любов, талант и непримирима гражданска позиция Димитър Цонев следваше своя път
© Булфото

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко изказа съболезнованията си на семейството и близките на големия български журналист Димитър Цонев /1959 - 2016/, който ни напусна днес, съобщиха от Министерството на културата.

"Смъртта ни отне в разцвета на силите му един прекрасен човек, талантлив журналист, достоен гражданин, ценител на изкуството, истински приятел", пише в съболезнованието на министър Рашидов.

"С любов, талант и непримирима гражданска позиция Димитър Цонев следваше своя път и остави ярка диря в съвременната журналистика. Силното му екранно присъствие доказа по категоричен начин силата на телевизията в търсене на истината", добавя Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

"Не мога да забравя и жизнелюбието, добротата и заразителното чувство за хумор на Митко. Той ще ни липсва, много ще ни липсва!", пише още министърът на културата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2541 0

Свързани новини

Водещи новини