Кола пропадна в двуметрова дупка в Габрово

  • 23 август 2016 14:38

  • 14203
  • 1
Кола пропадна в двуметрова дупка в Габрово
© Булфото (архив)

Спасителен екип на службата за пожарна безопасност е съдействал на гражданин, чийто автомобил бил заседнал с предната си част в пропаднал участък на улица "Свищовска". При инцидента, който е станал снощи около 21,00 часа, няма тежко пострадали. Това съобщиха днес от ОД на МВР.

Очевидци, които са се намирали в заведение край мястото на инцидента, разказаха, че пътната настилка пропаднала, когато водачът на паркиран наблизо автомобил със софийска регистрация, се опитал да потегли. По думите им на улицата се отворила дупка, пълна с вода, а размерите й били около два метра - и на ширина, и на дълбочина. За инцидента бил подаден сигнал на телефон 112, а пожарникарите изтеглили автомобила със специализирана техника.

Местната водоснабдителна фирма "ВиК" ООД съобщи днес, че до края на работния ден компрометираният участък от общинската пътна мрежа на улица "Свищовска" ще бъде възстановен. Пропадането се дължало на аварийно прекъсната връзка от дъждоприемна към ревизионна шахта.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14203 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Gruesse aus Kazanlik

2016.08.23 | 22:51

1
Иване, канализацията ви е от времето на султана Абдул Азис. И е все още действуваща. През 1970-те вероятно нещо си е била малко модернизирана. Все още ясно си спомням, че прескачахме големи ровове, преди да ходим на лекции на Баждар. Изветрелите студентски спомени. Габрово беше едно романтично местенце. Тогава там нямаше нито един ром, нито пък ... ром. Само шампанско ''Искра'' и прилични огромни кюфтета. И големи баклави.

Добави коментар

Водещи новини