Снахите на милионерката Гошка няма да получат нито цент

  • 23 август 2016 12:03

  • 86377
  • 9
Снахите на милионерката Гошка няма да получат нито цент
©

Снахите на баба Гошка няма да получат нито един цент от голямата печалба. Двете жени се развели със синовете на милионерката и следователно не им се полага нищо. Това разкриха пред "Стандарт" близки до семейството.

Даниела, която се разделила с по-големия син Гошко преди година и половина, имала все още шансове да се върне, ако пожелае. След раздялата тя заживяла в Албасете, на 30 км от селцето Кинтенар дел Рей в провинция Куенка. При нея останало и едното от двете деца на семейството - момче на около 10-12 години.

Втората снаха - Катерина, също се развела с по-малкия син на Гошка - Веселин, и то само преди 2 месеца. Тя заминала за Италия при родителите си. От брака си с Веско имала момченце на 5 години - Марин, който останал в Испания при баба си Гошка.

Месец преди да спечели милионите, Гошка коментирала съдбата на двете си снахи. "Дида винаги може да се прибере, но Катя - не!", отсякла 61-годишната Гошка. Причината за отношението й била тривиална, разказват близки на фамилията. Докато Даниела се развела с големия син Георги, понеже той й изневерил, при Катерина ситуацията била обратната - тя изневерила на Веселин

"Георги е красавец, ожени се за по-невзрачната Даниела и се увлече по друга жена. Докато Веселин е по-грозничък, но се ожени за смятаната за красавица Катерина, която му кръшна", обясняват българи от селцето Кинтенар дел рей.
Даниела също нямало много шансове да се върне, независимо от милионите. Сърцето й било дотолкова разбито, че след изневярата и светкавичния развод с Георги тя тръгнала по психиатри. Не искала да вижда и да общува с никого от приятелското обкръжение на семейството от времето, когато двамата с Георги били женени.

"Не допускаше никого от старите си познати до нея, искаше да скъса изцяло със стария живот и да започне отначало", казват запознатите с делата на семейството.

Голямата дъщеря на Гошко и Даниела - Гергана, останала да живее в Кинтенар дел Рей. Веднага след като разбрала за печалбата от 68 млн. евро на баба си,

тя поискала да й купят чисто нов автомобил

Когато Гошка отишла в лотарията да провери дали има печалба от 6-те числа, тя водела със себе си внука Марин, който бил дете на Катя и Веско. Когато разбрала, че върху главата й са се изсипали толкова много милиони, Гошка само стискала ръката на детето и успяла да промълви в шока си - "Мадре миа, мадре миа". След това се обадила първо на малкия си син Веско, а след това и на по-големия Георги.

След грандиозната печалба фамилията заминала на почивка на един от известните острови в Гърция. Според слухове в Кинтенар дел Рей Гошка и фамилията дори вече се върнали в селото, но били под охрана, осигурена от местния тотализатор.

"Гошка и Марин са румънски власи, които се българеят. Винаги са живели добре. От 15 години синовете й и мъжът й Марин карат тирове и вадят добри пари. Гошка работеше за малко и режеше гъби в едно стопанство за култивиране на печурки. Повечето време обаче си стои вкъщи. Сега след печалбата - още по-малко ще й се наложи", разкриха още близките на Гошка.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
86377 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2016.12.20 | 22:25

9
До кога ,ние българите ще третираме малцинствата живеещи в България като получовеци,полумаймуни и с разни други наименования. Най-после дайте да си отворим очите не само за гледане ,а и за виждане ,защото по-вече от 1300 годишната ни история е пълна с множество примери и доказателства,че никога не сме били независими и неутрални като народ и нация поне 150-200 години ,защото историческите събития не са необратими ,дайте най-после веднъж за винаги да изтрием от болните си мозъци пораждащи омраза квалификации по отношение на малцинствата в България.България е родина на всичките родени в тая земя.
ха-ха-ха

2016.12.20 | 22:25

8
ХУБАВА РАБОТА,АМА БЪЛГАРСКА
Мария

2016.12.20 | 22:25

7
Да е жива и здрава баба Гошка и семейството й, както и всички, които ще се радват на милионите. Не завиждайте овчи глави, ако обичате ;)
Темида

2016.08.24 | 19:52

2
Хубава работа ама циганска...

2016.08.25 | 00:11

6
Голяма мъстия е таз темида еве се за пари..вип проститутка

2016.08.24 | 22:33

5
Стига сте писали за тия получовеци , отдавна мутрите са ги разфасовали и заровили в някой дол.

2016.08.24 | 20:39

3
Ти , ли си цял човек , или мутрите - не разбрах !?
FM

2016.08.24 | 22:18

4
Какво на занимавате с Маймунски неволи. На когото иска, там да ги дава.
xa xa xa xa xa xa xa xa xa

2016.08.24 | 19:51

1
"Гошка и Марин са румънски власи, които се българеят

Добави коментар

Водещи новини