Черната Златка кръщава бебето на Миро

  • 19 август 2016 18:47

  • 6976
  • 3
Черната Златка кръщава бебето на Миро
©

Черната Златка разкри, че чака момченце, което ще кръсти на баща му Миро, пише „Телеграф“.

Семейството вече е в трескава подготовка за посрещане на новия член на семейството, който се очаква да се появи на бял свят през идния месец. Именно скорошното раждане стана причина Златка да се прибере преждевременно от морето, където отдъхваше 2 месеца. Плеймейтката получила контракции и много се изплашила. Затова решила да се прибере възможно най-бързо.

Златка държи краят на бременността й да мине под постоянно лекарско наблюдение. Неотлъчно до Злати е нейният любим Миро, който преди няколко дни имаше рожден ден. Златка е категорична, че малкият ще носи неговото име. Първоначално Димитрова криеше бременността си, притеснена от уроки и зли очи.

Тя много пъти намеква, че някои от роднините на Миро не я харесват и искат да й навредят. "Научих си урока. Нашето общество не обича чуждото щастие и иска всички да са нещастни и потиснати“,споделя плеймейтката. Преди време Злати сподели, че майката на Миро не я харесва. Дори се говори, че я е проклела да загуби първото си дете. Клетвата за зла беда я застигна и Димитрова пометна бебето.

Миро все още не може да се разведе с първата си съпруга, която отказва да разтрогне брака.

Последвайте канала на

Novini.bg
6976 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
уфффф

2016.08.27 | 18:39

3
нероден Петко
Рада

2016.08.27 | 18:39

2
Народът е казал :Не казвай хоп преди да си прескочил.
Gosho

2016.08.22 | 10:21

1
A dali znae na % 100 che deteto e ot Miro,moje da e i ot svekara i

Добави коментар

Водещи новини