Нина Добрев се завръща в ''Дневниците на вампира''

  • 12 август 2016 14:41

  • 4304
  • 1
Нина Добрев се завръща в ''Дневниците на вампира''
©

Нина ДобревНина Добрев Нина Добрев (на английски: Nina Dobrev; родена като Николина Константинова Добрева) е българска и се завръща в хитовата телевизионна поредица "Дневниците на вампира". Актрисата напусна шоуто миналата година след края на шестия му сезон, пише Всеки ден.

Сега става ясно, че Марк Педоуиц, президентът на телевизията, която излъчва сериала, и Джули Плек, създателката и изпълнителна продуцентка на шоуто, имат желание да върнат героинята на Нина ДобревНина Добрев Нина Добрев (на английски: Nina Dobrev; родена като Николина Константинова Добрева) е българска и, Елена Гилбърт, за последния сезон на "Дневниците на вампира".

"Обсъждаме тази възможност с Нина. За нас ще е удоволствие тя да се върне. Дори това да не стане, Джули е планирала страхотен финал за феновете. Винаги съм искал Нина да е част от шоуто. Кой не би я искал? Тя е невероятна и беше страхотен посланик на телевизията и "Дневниците на вампира". Нина взе решение за кариерата си, което за нея вероятно е най-правилното, но за нас ще е удоволствие тя да се върне", казва Марк Педоуиц.

Създателката и изпълнителна продуцентка на сериала Джули Плек наскоро оповести, че предстоящият осми сезон на "Дневниците на вампира" ще бъде последен. Поредицата ще включва 16 епизода.

Излъчването на осмия и последен сезон на хитовия сериал ще стартира в САЩ на 16 октомври.

Последвайте канала на

Novini.bg
4304 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
beIN SPORTS

2016.08.12 | 16:43

1
Ahhh Polyy

Добави коментар

Водещи новини