Седем възхитителни съвременни къщи, вградени в руини

  • 03 август 2016 16:30

  • 10747
  • 1
Седем възхитителни съвременни къщи, вградени в руини
©

Не се подлъгвайте по каменните стени. Зад тях се намират красиви съвременни домове. Тази любопитна архитектурна тенденция съчетава старото и новото, историята и съвремието.

За да отбележим тази мода, решихме да ви покажем седем възхитителни къщи, вградени в руити. House of Ruins от NRJA Латвийските архитекти NRJA завършиха проекта House of Ruins и спечелиха награда за съвременен дизайн. Домът се издига в руини от 19 в. Едно време те са били част от хамбар. Освен спецефичен контраст, създаден от камъка и тухлените стени, собствениците на тази къща могат да се насладят на красотата на Балтийско море. Къщата е екосъобразна и използва соларни пасивни термални стени, енергоспестяващи уреди и енергоспестяващо осветление.

Прочети повече и виж снимки ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
10747 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Koger.bg

2021.03.12 | 22:09

1
Строителство на нискоенергийна къща, енергийно ефективна или пасивна къща обикновено се изпълнява като сглобяеми конструкции. Съвременните сглобяеми нискоенергийни къщи са плод на високотехнологичен дизайн и строителство с повишено внимание към детайла. За повече информация относно проекти за строителство на нискоенергийна сглобяема, монолитна енергийно ефективна къща или енергоспестяваща къща, както и за проектиране или строеж на еднофамилни къщи се обърнете към квалифицирани специалисти.

Добави коментар

Водещи новини