Сюлейман Гьокче: Позицията на Юнкер е некоректна

  • 31 юли 2016 18:05

  • 9812
  • 5
Сюлейман Гьокче: Позицията на Юнкер е некоректна
© Булфото (архив)

Позицията на председателя на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето е некоректна, каза негово превъзходителство посланикът на Република Турция Сюлейман Гьокче по БТВ.

С тези думи дипломатическият представител на Анкара в София коментира изявлението на ръководителя на органа на изпълнителната власт на Европейския съюз, който вчера заяви, че споразумението между Турция и 28-те може да не бъде изпълнено от страна на Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва. През март Турция и ЕС се разбраха държавата на два континента да задържа бежанците от Близкия изток на своя територия, а ЕС да отпусне парична компенсация. "Брюксел не зачете част от обещанията към нас", каза още Гьокче. "Турция е страна, на която може да се разчита", допълни той.

България се обяви в защита на демокрацията и против опита за преврат допълни Гьокче. В същото време някои политически кръгове не се държаха конкретно, допълни той. "Свободата на словото не трябва да се бърка с речта на омразата, стигащи до туркофобия или ислямобофия", каза още дипломатът.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
9812 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Киро

2016.08.08 | 15:54

5
Абе рязана бургия такава, не се прави на защитник на R-доган да не ти дойдат всички анадолски роднини на гости след някое време и да се чудиш с какво да ги храниш. С тази политика ,която е подхванал наместника на аллах може да докара проблеми на всички. Обаче ме кефи как сам си прецаква армията, за това съм му пълен фен. Да режеш глави на наборни войници - кюрдите само това и чакат.
Ефенди

2016.08.06 | 04:45

4
Много прав е г-н Гюкче,а тези ,,кръгове",които съжаляваха че преврата не е успял,трябва да знаят че Ердоган баба си записва и скоро може да се чудим,,ама защо така,ама защо ни прецакват,нищо лошо не сме им направили"
Мръсен помак

2016.08.02 | 18:02

1
Защо не се самоубиеш бе прасе рязано гнусно,светът ще е много по-хубав без теб?
раЗбрах ме

2016.08.06 | 04:45

3
ако има втори преврат ще се стреля на месо! надали военните ще се прецакат втори път. въпросът е кога
@

2016.08.06 | 04:45

2
Цялата работа е че запада иска дестабилизация в нашия раион-тук на Балканите ! Само един прост мизерник или насран гяур може да си мисли, че ако има гражданска война в Турция някой от нас ще спечели !

Добави коментар

Водещи новини