Гери-Никол: Пак направих някакъв абсолютен рекорд

  • 29 юли 2016 12:50

  • 8719
  • 2
Гери-Никол: Пак направих някакъв абсолютен рекорд
©

За по-малко от 3 дни новата песен на скандалната Гери- Никол бе гледана 1 милион пъти. По този начин младата певица за пореден път постави абсолютен рекорд в историята на българската поп музика.

Само няколко седмици след това тя вече е на път да издаде нови две парчета. С кого ще бъде в дует в следващия си проект, какво парти подготвя за своя предстоящ 18-и рожден ден и има ли вече лична кола, четете в интервюто, което младата певица даде за 24chasa.bg:

- Гери, преди дни излезе третата ти песен I'm the Queen (от английски - “Аз съм кралицата”). За първи път не работиш с Криско. Има ли причина за това?

- Няма причина. Няма проблеми между нас. Просто решихме всеки да си тръгне по своя път и да си прави неговите неща, да опита нещо различно. Няма как винаги песните ми да са от един и същи човек. Трябва и аз сама да се опитам. И добре, че стана така, защото разбрах, че мога да правя музика и сама. До този момент не съм си вярвала, но ето че третата ми песен е най-успешна от трите. Пак направих някакъв абсолютен рекорд. Не съм го очаквала. Щастлива съм, че това, което правя, ми се получава.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
8719 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Gosho

2017.04.10 | 19:45

2
Tvoq absoluten rekord e che si KURVA i che ti go slagat vse otzad :)

2016.07.31 | 14:18

1
:)Hillary...?

Добави коментар

Водещи новини