Съвместна кандидат-президентска двойка с НФСБ и "Атака" искат от ВМРО

  • 28 юли 2016 16:14

  • 2144
  • 3
Съвместна кандидат-президентска двойка с НФСБ и "Атака" искат от ВМРО
© Булфото

Най-добрият вариант за ВМРО за явяване на предстоящите президентски избори е в рамките на широк патриотичен субект, който да включва нашите колеги и съмишленици от Националния фронт за спасение на България /НФСБ/ и партия "Атака".

Това заяви на пресконференция в Благоевград Ангел Джамбазки - евродепутат и заместник-председател на партия ВМРО.

"Ако успеем да постигнем политическо споразумение между тези три политически субекта, всеки един който се заявява по някакъв начин като родолюбец или патриотичен политически субект ще иска да бъде част от подобна формация, най-малкото с оглед на бъдещи парламентарни избори. Едно такова обединение ще има относително голяма политическа тежест. Иска ми се да вярвам, че съвместна кандидат-президентска двойка с такъв профил може да се бори за второ място и балотаж" - каза Джамбазки.

Според него кандидат-президентът трябва да бъде човек, който осъзнава ясно българския национален интерес в тази ситуация, в която се намираме. Трябва да е човек, който ясно осъзнава необходимостта, защото ще бъде главнокомандващ, а не диригент на певчески хор.

Активистите на ВМРО със съдействието на деветима кметове на села от община Сандански и много членове на младежката организация, воеводите за поредна година почистиха мястото около гроба на великия водач на ВМРО Тодор Александров и разположения в близост параклис "Свети Илия".

Последвайте канала на

Нора Виткова
2144 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
people

2016.07.30 | 10:29

2
Ангел Джамбазки - ПРЕЗИДЕНТ !!!

2016.07.30 | 10:29

3
А защо не !

2016.07.29 | 21:15

1
Да припомням ли с коя коалиция той стана евродепутат?

Добави коментар

Водещи новини