АБВ: За разлика от БСП не затваряме вратата пред нито едно име за кандидат-президент

  • 28 юли 2016 13:20

  • 2629
  • 1
АБВ: За разлика от БСП не затваряме вратата пред нито едно име за кандидат-президент
© Булфото (архив)

АБВ ще обсъди с БСП имена за обща президентска кандидатура, но не приема предварителни условия и абдикацията на ръководството на БСП от битката за президентския пост.

Това коментира заместник-председателят на АБВ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска на пресконференция в централата на партията. Ако бъде взето решение да не се обсъждат членове на ръководствата на партиите, това не е добро решение и трябва да важи за всички, каза Калфин. От БСП поканиха АБВ на 3 август на втори кръг разговори, на който да обсъдят имена за обща президентска кандидатура. Отиваме на разговорите без предварителни условия, но с информация за номинациите в АБВ, така както слушахме в продължение на две седмици кои са най-любимите кандидати в БСП, коментира Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Разбрахме, че Нинова е най-исканият от партията кандидат, която обаче няма да иска да се кандидатира, добави той.

Заместник-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в каза, че са получили "призовка" от "Позитано" 20 за 3 август, вместо от БСП да консултират датата с тях. Сигурно ще участваме в едни такива разговори, но това е много ярка демонстрация на това как не се прави, коментира той. Потвърждаването на номинациите на Георги Първанов и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска за президент се базира на социологията, която показа, че те са двете най-силни, най-избираеми личности вляво, обясни Петков. По-думите му тяхното номиниране не е самоцел. Търсим тази обща кандидатура, която не да ни позволи да правим кампания, а да ни позволи да спечелим кампания, добави заместник-председателят на АБВ. "Най-силният момент на президентството на Плевнелиев е сега като млъкна", коментира Петков. Докато Калфин показа, че може да води тежък диалог със синдикати и работодатели за пенсионната реформа, смята той.

Относно номинацията на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за президент, заместник-председателят на АБВ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска каза, че за разлика от БСП не затварят вратата пред нито едно име, което би могло да се обсъжда. Той обаче посочи, че като омбудсман Манолова е деполитизирана и не може в отпуска да води партийна кампания. По думите на Калфин, ако тя иска да се кандидатира за президент, трябва да си подаде оставката.
 

Последвайте канала на

БТА
2629 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ И СОЦИАЛИЗМА

2016.08.01 | 16:59

1
КАНДИДАТУРИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ - ПЪРВАНОВ, КАЛФИН, МАНОЛОВА, ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, СТОЙНЕВ, ОВЧАРОВ, ЯНКОВ . ВСЕ МИЛИОНЕРИ С КРИМИНАЛНИ КАПИТАЛИ. БИЛИ СОЦИАЛИСТИ. УЖАС ! ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ С КРИМИНАЛЕН ОТЕНЪК. ОБЯСНЕТЕ НИ ДРУГАРИ КАК СЕ СТАВА СОЦИАЛИСТ МИЛИОНЕР ? КАК СЕ СТАВА СОБСТВЕНИК НА ПАНАИРИ И СПА ХОТЕЛИ ЗА МИЛИОНИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ?

Добави коментар

Водещи новини