С какво най-лесно можеш да се натровиш

  • 28 юли 2016 09:17

  • 4945
  • 0
С какво най-лесно можеш да се натровиш
©

Храната е пряко свързана с човешкото здраве и точно затова съществува поговорката "Тялото е като храм.". И точно това винаги ще бъде мотивацията за откриването на пресните храни. Бил Марлър е прекарал повече от 20 години, водейки дела за хранително натравяне. Неговият опит показва, че проблемните менюта винаги се свеждат до някои основни продукти.

Ето някои храни, които трябва да избягвате:

Стридите са богати на цинк, известни са като афродизиак и ако не са пресни, може да допринесат за сериозни болки в корема. Глобалното затопляне отдавна е влошило качеството им. Затоплянето на водите по целия свят помага за развитието на микроорганизми, които накрая оцеляват при поръчването на сурови стриди. Интересът към храната не е голям и това принуждава мнозина да ги замразяват.

Пакетираните плодове и зеленчуци са нещо, което експертите не препоръчват. Никой няма гаранция колко добре наистина са били почистени и обработени продуктите. Оглеждайте ги максимално добре, защото много често сред свежите се пускат и няколко изгнили плода.

Суровоядците често се изкушават, когато в магазина има най-различни корени, стволове, кълнове и други био чудеса. Върху тях могат да се позиционират повече от 30 бактериални огнища и все едно е способно да допринесе за стомашни и алергични проблеми.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4945 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини