"Муле" разказа къде се крият парите от телефонните измамници (снимка+видео)

  • 28 юли 2016 08:11

  • 18939
  • 3
"Муле" разказа къде се крият парите от телефонните измамници (снимка+видео)
©

„Муле“ на телефонни измамници проговори пред репортер на Нова телевизия. Той разказа, че може би групата, измамила изключително много хора, е изкарала над 100 000 лв.

„Хората излизаха разплакани, разтреперени и даваха пари“, разказа Бисер Петров, който е бил шофьор „мулето“.

Преди това той е бил шофьор в градския транспорт, после карал и такси. Но един ден му взели книжката и в опит да си намери работа, попада на обява на телефонни измамници, които си търсят шофьор. Брат му е прокурор в София, но Бисер Петров не иска да говори за семейството си.

Шефът се казвал Томов. Всъщност и той е бил човекът, който звънял на хората и ги убеждавал да дадат пари. „Въпросният Томов можел да убеди всеки един, че дори е мечка“, разказа Петров. Той е категоричен, че не познава „шефът“. „Ако го познавах, щях да ви го покажа“, категоричен е Бисер

В Русе оставял парите, а във Велико Търново спял, продължи още да разказва „мулето“. Оставял парите под краче на билборд или под коч за боклук. Там, където оставял парите, взимал телефон с нова сим карта, поясни още той.

„Наистина ме е гнус от себе си“, каза Бисер Петров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
18939 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.08.05 | 09:08

3
Ама не те беше гнус като прибираше парите ? Ти си не по-малко виновен от баш измамника. Престъпно прост.
asd

2016.08.05 | 09:08

2
страшна полиция имаме, 5 години не могат да хванат един телефонен измамник
Вярващ

2016.08.05 | 09:07

1
И ти носиш големия грях за съсипване здравето и живота на измамените хора. Не е тайна, че част от тези възрастни хора си слагат край на живота от мъка и срам, а други просто умират набързо... Господ забавя, но не забравя!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини