Момиче от Мездра загина при тежка катастрофа в Англия

  • 28 юли 2016 07:49

  • 24818
  • 3
Момиче от Мездра загина при тежка катастрофа в Англия
©

Момиче от Мездра загина при катастрофа в Англия. Трагичният пътен инцидент се разиграл през почивните дни, а жертвата в него е 28-годишната Силвия, съобщава „Конкурент“.

Информацията е била потвърдена от близки на загиналата, които не са пожелали имената им да бъдат цитирани. Родената в железничарския град млада жена отивала на работа, когато според неизяснени обстоятелства, колата й се забила в крайпътно дърво. Все още липсва информация дали тя е била сама или с нея се е возел приятелят й, с когото са в чужбина от няколко месеца, за да изкарват прехраната си.

В железничарския град си спомниха, че родителите на Силвия наскоро се похвалили, че тя си е купила нова кола. Според друга мълва, возилото й е било подарено от нейния приятел, който е от Ловешко. Младата дама е завършила училището за планински спасители, но не могла да си намери хубава работа с достойно заплащане, затова предпочела да иде на гурбет.

Силвия е дъщеря на доскорошната служителка на бюрото по труда в Мездра Емилия Сандова, с която не успяхме да се свържем до редакционното приключване на броя. Профилът й във фейсбук обаче е почернял от жалейки и съболезнования на нейни близки и приятели в резултат на тежката загуба.

Сандова е работила и в мината в Елисейна, а от октомври 2015 г. е пенсионерка. Преди месец-два бащата на Силвия пострада в катастрофа в Мездра, при която се отърва без сериозни наранявания.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
24818 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.08.05 | 09:03

2
алчен гъ.з с пръст у гъ.з

2016.08.05 | 09:03

3
мръсна злобна гнида - да го духаш

2016.08.05 | 09:03

1
Горката

Добави коментар

Водещи новини