Рибари опитаха да линчуват еколог, набедил ги, че убиват делфини

  • 27 юли 2016 20:39

  • 3991
  • 1
Рибари опитаха да линчуват еколог, набедил ги, че убиват делфини
©

Рибари налетяха на бой и едва не линчуваха екозащитника Атанас Русев, след като той ги набеди пред премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че убиват делфини в морето. Бурният екшън се разигра по време на среща за проблема с измиращите бозайници в морето, която се проведе в Бургас, съобщава "Флагман".

Атанас Русев бе уличен в немарливост при концесията от икономиста Владимир Каролев. Той е една от спорните личности сред екозащитниците и е неизменна част от вечните протестъри. Неведнъж е влизал в сблъсъци, след които са се разразявали огромни скандали. По време на един от митингите Русев бе блъснат от кола на НСО пред парламента и получи акт за неправилно пресичане. Сега предстои поредният шумен скандал около личността му.

Морските вълци са афектирани от това, че преди дни той ги определи като бракониери и врагове на природата. „На срещата днес той не застана зад думите си и заяви, че никога не е бил за забрана на риболова. За лъжата му има доказателства от срещата с министър-председателя Бойко Борисов”, казаха ядосани рибари. „Още от самото начало страстите се повишиха и при изявлението на Атанас Русев се чуха освирквания и вулгарни възгласи от страна на рибарите. Русев беше помолен да напусне срещата, но той нахално остана в залата, като дори се намесваше, репликираше и осмиваше присъстващите рибари, които се изказваха”, разказа участник в срещата.

Наглото поведение на Русев озлобило рибарите, като някои не издържали и го хванали за яката, след което опитали да го изнесат от залата. Другите присъстващи хукнали да ги разтървават, защото можело да се стигне до масово меле. Все пак срещата в ИАРА продължила, като станало ясно, че няма доказателства рибарите да са причината за масовия мор на делфини. Най-вероятно забрана за риболов няма да има, така че рибарите могат да бъдат спокойни.

В дискусията участвали ресорният заместник-министър, шефове от ИАРА и представители на рибарските сдружения в региона.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3991 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
beIN SPORTS

2016.07.28 | 11:58

1
Aaaa Koi Filitirashe Delfinite na plaja,mai e bil sishtiq tozi Rusi Atanasov...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини