Бенките на политиците вещаят съдбата им

  • 27 юли 2016 18:32

  • 13589
  • 0
Бенките на политиците вещаят съдбата им
©

Астролози разчитат бъдещето на властимащите по знаците, които имат по рождение. Това разкриват бенките по лицата на родните политици. Те издават характера и съдбата на човека, както и докъде ще стигне в амбициите си за постове, пише „Зодиак“, позозвайки се на астролози запознати с китайската мистика.

Според нея влиянието на планетите и кармата върху личността започва още от формирането на бебето в майчината утроба, което понякога може да разчете върху кожата. Такъв е случаят с някои от българските властимащи, които носят знаци от съдбата върху лицата си.

Бенка от дясно на челото означава богатство и добро име в обществото. Именно такъв е случаят на председателят на ПЕС и бивш министър-председател Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Въпреки че се загуби от родната политическа сцена, от след известно време вече се води кампания по завръщането им. Част от нея е #АзСъмБСП. До момента обаче тя не споделя неговата успешна карма. Такава е и тази на кмета на София. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска притежава бенка точно до горната си устна. В нея гадателите разчитат балансирана личност, на която би отивал политически пост. Хора, които държат ръководни постове, са и тези, които имат белег под окото като при силовия министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Той определя да са винаги разтревожени и да работят здраво за бъдещето на децата си.

Бенка под носа, както при омбудсмана Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и министъра на земеделието и храните Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри, също е белег за трудности с най-близките. Ако такива хора съумеят да запазят все пак семейството, се радват на много деца и внуци. Според запознати неслучайно омбудсманът наскоро ожени дъщеря си и сама чака да мине под венчилото с бившия военен министър Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard и бившият министър на външните работи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в също имат кармични петна. При тях те са на десните бузи. Мистиката около бенките разчита такива хора като чувствителни, дълбоко уважават родители си. Обещават обаче, че ще се радват на благосъстояние и добро здраве.

Астролози твърдят, че бенката вляво от носа носят красноречиви и резки типажи. Такъв е случаят с вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, довериха астролозите.

Във властта има и хора, които са изкушени от лукса и красотата. Бенка върху горната устна издава, че притежателят й е много добронамерен, със слабост добрия начин на живот. Такава може да се види при бившия социален министър Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, чиято кандидатура за президент издигат от АБВ.

Кралски успехи

Според астрологията на древните източни народи бенката на върха на главата, там, където трябва да стои корона и може да бъде видяна, означава неминуем политически успех. Тази кралска „маркировка“ притежава и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, разкриват астролози. Те загатват, че неговите амбиции за президентския пост, които най-вероятно няма да се увенчаят с успех засега, не са случайни. Според кармичните символи пред бившия вътрешен министър стои светло бъдеще. Ако рискува, той би спечелил така желания по-висок пост във властта.

Звезди, белязани от съдбата

Известните личности у нас, на които бенките носят чар, не са малко. Някои от тях не се срамуват да го признаят като певицата от лекия жанр АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, която се гордее с кафявите петънца по кожата си. Тя дори отдава част от успехите си в кариерата на тях. Ако те са в предната част на шията, това може да разчете като потенциал за главозамайващи успехи. Други красиви дами като актрисата и отскоро поетеса Елен Колева не са толкова доволни от това, с което ги е дарила природата, независимо от мисията му. Те лягат под скалпела на естестичните хирурзи, за да се отърват от козметичния дефект. Господата в родния шоу бизнес, които имат запомнящи се бенки, са комедийните актьори Тончо Токмакчиев и Камен Донев. Типично по мъжки, те никога не са обръщали голямо внимание публично на тази естетична особеност, както и на мистиката, която крият.

Целунати от ангел

Спомени от минал живот оживяват Има различни теории за това какво означават родилните петна, в които някои припознават и бенките. Смята се, че са остатъци от минал живот. Те символизират някакво преживяване, споменът за което е отнесен след прераждането в новия живот. Вярващите в кармата смятат, че родилното петно е резултат от някакво нараняване, което човек е получили в минал живот, болката от това нараняване е била толкова силна, че се е отпечатала в душата и респективно върху новата й форма. Според българското народно поверие родилният белег е знак, че детето е целунато от ангел.

По света

Подчертават я допълнително През 50-те години на миналия век бенката се превръща от козметичен дефект в ефект благодарение на Мерлин Монро. Тя ежедневно рисува такава от лявата си страна. Но никой не подозира, че естествените петна по кожата всъщност издават съдбата. Неслучайно според астролозите успешни личности са Синди Крауфорд, която благодарение на малкото несъвършенство над устната си, се превръща в сензация. В ерата на „Материално момиче“ МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо е секс икона и още повече акцентира върху това, подчертавайки естествената си бенка с молив за очи. Други известни красиви жени, които превръщат това в своя запазена мярка, са София Лорен, Кейт Ъптън, Елизабет Тейлър и Еди Седжуик. Всички те се радват на популярност, което не е случайно, твърдят гадателите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
13589 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини