Бивш съветник на Борисов влиза в ръководството на Центъра за градска мобилност

  • 27 юли 2016 14:11

  • 2099
  • 1
Бивш съветник на Борисов влиза в ръководството на Центъра за градска мобилност
© Novini.bg

Бивш съветник на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и финансист ще застанат начело на столичния Център за градска мобилност, научи Дарик.

Християн Петров, който е работил кабинета на Борисов, и Никола Рогачев са единствените, които покриват нужните критерии. Такава е оценката на отговорната комисия по избора на ново ръководство. Третото място в управителния съвет на общинското дружество остава за Румяна Милова, която в момента е временен шеф на дружеството.

До този момент бордът на директорите на дружеството беше от петима души, но по настояване на кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, вече ще бъдат трима.

До избор на ново ръководство се стигна след като в началото на април избухна скандал заради обществена поръчка за подмяна на спирки в столицата. Тогава оставка подаде и тогавашният зам.-кмет по транспорт Любомир Христов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2099 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.27 | 20:03

1
А журналистчето Свилен Кръстев да го лапа сополив и лигав.Сега къде го срещна по улицата ще го захрача мръсника .

Добави коментар

Водещи новини