Венета Райкова представи новата си книга "Вещицата" (снимки)

  • 26 юли 2016 14:48

  • 7009
  • 2
Венета Райкова представи новата си книга "Вещицата" (снимки)
© Булфото

Любителите на интересните истории и почитателите на звездната авторка Венета Райкова вече могат да прочетат новата й книга - „Вещицата“.

Вторият роман на скандалната авторка идва само четири месеца след дебюта на „Триумфът на кучките“, а провокативното му заглавие обещава да го направи новата сензация на книжния пазар. Венета Райкова избра един от най-хубавите летни православни празници, посветен на Света Анна, за премиерата на втория си роман и отбеляза събитието със семейството си и своите най-близки приятели и колеги.

Книгата с интересното заглавие „Вещицата“ представиха издателят Виктория Бисерова и журналистът и приятел на авторката Любомир Огнянов. Събитието уважиха представители от различни сфери на обществения живот и десетки верни фенове на популярната телевизионна водеща.

"Темата за нечистите сили, лошата енергия и магическите ритуали винаги е била тема табу, за която никой не говори на всеослушание и всички ние старателно крием. Но всъщност това са истории, които са реални и са част от живота на всички нас. И сега - точно както и в първата си книга, Венета разбива всички забрани и смело вади на показ истината за тъмните сили във всеки един от нас “, каза издателят Виктория Бисерова. „Тази книга е огромно развитие в творчеството на Венета и показва нейното израстване като автор“, добави тя.

Журналистът Любомир Огнянов сподели своето възхищение от професионализма и труда на колежката си Венета Райкова. Той разказа, че увлекателният сюжет го е предизвикал да прочете книгата само за три часа и е останал силно впечатлен от тематиката, която е избрала за новия си роман авторката. „Щастлив съм да видя толкова млади хора в книжарницата и това, че Венета успява да ги провокира да четат книги, е една от най-големите й победи и достойнства“.

Емоционално и искрено беше изказването на звездната авторка на романа „Вещицата“. Тя отправи своята благодарност към семейството и приятелите си за доверието и за огромната подкрепа, която й оказват, докато създава книгите си. Венета Райкова сподели, че силният интерес към „Триумфът на кучките“ и положителните отзиви от читателите са нейният стимул и от тях тя черпи вдъхновението си. За да подкрепят авторката в този важен за нея ден, на премиерата присъстваха съпругът й Тихомир и синът й Патрик.

„Вещицата“ е роман за битката между доброто и злото и за конфликта на стремежа към светлина с тъмните сили във всеки един от нас. Това е история за престъпления и възмездие, в която играта е груба, а правилата – неясни. Героите в книгата са красиви, известни и богати, те са на върха, но нямат миг спокойствие. Интриги, скандали, магически ритуали и злощастни събития са в основата на този роман, а за героите в него всеки ден е борба за надмощие, за щастие, за живот. „Вещицата“ е роман, пълен с теми табу, за които никой не говори на всеослушание. Това са истински истории, които са част от живота ни, но които всички ние старателно крием. Точно както и в първата си книга, Венета Райкова разбива всички догми и смело вади на показ истината за тъмните сили във всеки един от нас.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7009 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.08 | 21:44

2
хахахах автобиографичната й книга
Himler

2016.07.27 | 11:08

1
"Звездната авторка" -ха-ха-ха.Стотиците и почитатели ха-ха-ха.Снимала се с 5-ма приятели и роднини и станали стотици почитатели. Книга написана от подобен елемент, разголвал задника си по мъжки списания, никога няма да присъства в библиотеката ми. Първо е несериозно,второ е обида към литературата.

Добави коментар

Водещи новини