Българин предлага дървени кубчета за уиски

  • 26 юли 2016 14:08

  • 14051
  • 3
Българин предлага дървени кубчета за уиски
© Getty Images/Guliver

Българин предлага дървени кубчета за уиски. На пресконференция Трифон Михайлов представи "първия личен аксесоар за уиски" WooWhiskey, предаде БТА.

Михайлов отбеляза, че досега всичко, което се слагало в уискито или в алкохолните напитки, служело предимно за изстудяване. Дървото със своите свойства на изолатор е било пренебрегвано и се е смятало, че не е разумно да се ползва за изстудяване, посочи той. Според него се пропуска фактът, че дървено кубче поставено в уискито започва да отдава своя аромат. WooWhiskey обогатява напитката с дъбов аромат, който по принцип би трябвало да има всяко едно уиски, защото по технология отлежава в дъбови бъчви, обясни той. По думите му кубчетата се обработват по специален начин, чрез който дървото става изключително устойчиво и може да се използва многократно.

Според Трифон Михайлов обикновените дървени кубчета, поставени в алкохол, придават аромат на мокро дърво. Термична обработка на WooWhiskey гарантира чистота и хигиена и в същото време изважда влагата от дървото, за да не разваля вкуса на напитката. Препоръчва го за уиски, но може да се полза и с други видове алкохол. Необходимо е кубчетата да престоят четири - пет минути в алкохола, за да се усети силно истинския аромат на дъб.

Михайлов посочи, че има запитвания от компании от Дубай, Полша и Турция за представителство. Продуктът се приема добре в САЩ, Канада и Великобритания, допълни той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14051 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.26 | 17:49

2
а за анални удоволствия стават ли и после ще има ли дупето дъбов аромат

2016.07.26 | 17:49

3
за вагина ще са идеални-с аромат на бъчва, има да лижеш, да лижеш ... ммммм

2016.07.26 | 14:51

1
Пробвай !!!

Добави коментар

Водещи новини