Росен Петров-Животното: Политик с бизнес за милиони се опитва да вземе бизнеса на Гриша Ганчев (виде

  • 26 юли 2016 08:26

  • 23813
  • 2
Росен Петров-Животното: Политик с бизнес за милиони се опитва да вземе бизнеса на Гриша Ганчев (виде
©

Не съм бил близо до Гриша Ганчев до момента, в който заяви, че ще оздравява ЦСКА. Не сме приятели. Познати сме. Идвал ми е на свиждане 3-4 пъти и си говорим за ЦСКА. Давам му съвети за отбора и как виждам нещата. Аз съм неформален лидер на агитката на ЦСКА. Не си говорим за бизнес, а за ЦСКА.

Това каза в интервю за БТВ Росен Петров-Животното. Аз посъветвах Гриша Ганчев да купи марката. Това е историята на отбора. ЦСКА е историята и феновете. Той ще купи марката на ЦСКА. Няма избор. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г израсна много като държавник през последните години. Какво трябваше да направи? Да каже на феновете: Я си еб*те майката. Искам си седемте милиона! Не се прави така. Гриша Ганчев постъпи правилно. Никой няма да извади 30 млн. лева, за да ги раздава на Тангариня и всичките там, каза още той.

Васил Божков се опита да раздели публиката на ЦСКА. Не знам дали някой седи зад него. Не е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г със сигурност. Има някой, но не е той. Този същият човек раздели публиката на Левски. Явно е по-силен и от премиера. Това си го мисля от много време. Още когато ми направиха обиск от прокуратурата. Правят се опити за дестабилизация на държавата. Политик с бизнес за милиони се опитва да вземе бизнеса на Гриша Ганчев. Не знам дали този човек е депутат в момента. Няма да чуете повече от мен. Аз съм изкупителната жертва във войната между двама великани, разкри още Росен Петров-Животното.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
23813 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Киро

2016.07.29 | 23:39

2
Там ти е мястото, гадино мръсна. Никаква жертва не си, ти си просто един безсмислен товар за природата.
Xaxa

2016.07.29 | 23:38

1
Ама той милия бил жертва ! Дай на простия човек трибуна да говори и само му гледай сеира !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини