Сириецът, убил жена в Ройтлинген, е психично болен?

  • 25 юли 2016 21:09

  • 2235
  • 4
Сириецът, убил жена в Ройтлинген, е психично болен?
© Getty Images/Guliver

21-годишният сириец, който след спор уби с нож жена, с която е работел в закусвалня в германския град Ройтлинген, е бил познат на жертвата, предаде ДПА, цитирайки следователите.

Разследва се дали нападението е било предизвикано от спор, свързан с връзка между двамата. Полицията засега на потвърждава появилата се в медиите информация, че жертвата била бременна.

След първите разпити на нападателя полицията каза, че кандидатът за убежище изглежда е психично болен. Той бил в състояние да даде само частична информация за последователността на събитията.

Сириецът и 45-годишната жертва, полякиня, са работели в продължение на няколко месеца заедно в закусвалня за дюнери преди нападението, извършено пред централната автогара на Ройтлинген в 16,27 часа след бурна кавга. Докато се опитвал да избяга от местопрестъплението, мъжът ранил петима души с нож. Бил спрян от очевидка, която го повалила на земята, като го блъснала с беемвето си. По-рано бе съобщено, че нападателят бил използвал мачете.

Сега мъжът се намира в интензивното отделение под строга охрана. Бил познат на полицията като извършител на престъпления като тежка телесна повреда, кражби и притежание на наркотици, каза говорителка на полицията, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2235 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.08.04 | 12:53

4
Интересно как всичките станаха психично болни, значи може разумно да избяга от Сирия и да отиде точно в Германия и изведнъж нещо му помръква в мозъка и психясва нали...
Хитлер

2016.08.04 | 12:53

3
По скоро Меркер е психично болна и веднага трябва да бъде затворена в лудница.

2016.08.04 | 12:53

2
Германците са прости,вярвят на всяка глупост изсрана от правителството !

2016.08.04 | 12:53

1
Eeee благодаря ! Успокоих се вече . Аз си мислех, че е поредния бабуин фанатик ,а то психично болен .

Добави коментар

Водещи новини