Политолог: Борисов няма план за президентските избори

  • 25 юли 2016 19:09

  • 4365
  • 2
Политолог: Борисов няма план за президентските избори
©

Има много силно усещане, че нещо не е наред със света и че той трябва да бъде регулиран. Въпросът е дали това ще стане с човешка намеса или някакви други сили ще се намесят. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ социалният антрополог Харалан Александров.

По думите му някаква драматична промяна в лидерството трябва да отговори на драматичните промени във външния свят. Трябва да свикнем с това, че лидерите ни ще изостават и ще догонват събитията. Ако решим да сме верни на нашите ценности, по необходимост ще изглежда слабо лидерството. Няма как да е цивилизовано и силно, подчерта Александров.

Бежанците винаги ще идват в Европа, защото живеем по-добре от тях, заяви политологът Първан Симеонов. По думите му Старият континент продължава да не излъчва сила. Една такава Европа ще бъде заложник на Близък Изток, на далечен Изток, въобще на всички, и ще продължаваме да живеем в страх, посочи той.

Политическият анализатор коментира и предстоящите президентски избори. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г очевидно няма план за президентските избори и очевидно не изключва и себе си като евентуален кандидат за президент. Страхува се, че може да се появи излъчен от опонентите на ГЕРБ силен кандидат, който да му обърка сметките. Това може да се случи, ако ГЕРБ излъчат един безличен кандидат. Страхува се и от неизвестността дали Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ще се кандидатира или от друга популистка кандидатура, заяви Първан Симеонов.

Харалан Александров също не изключи възможността премиерът да се впусне в президентската надпревара. По думите му Борисов би бил добър президент.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4365 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Адаам

2016.07.26 | 16:42

2
Е как да няма, нали ще го даде подарък на Радан или лъв му беше името журналиста дето сегиз е евро перка

2016.07.26 | 12:53

1
Моля ?

Добави коментар

Водещи новини