10 начина да копирате успеха на милионерите

  • 25 юли 2016 16:43

  • 2698
  • 0
10 начина да копирате успеха на милионерите
©

Според последни данни, 10.4 милиона домакинства в САЩ притежават повече от 1 милион долара, което не включва стойността на домовете им.

Тази цифра е по-висока от отчетените 10.1 милиона през 2014 г. Да станете милионер вече не е толкова нереалистично, но съвсем не е лесно. Със сигурност обаче е възможно, ако сте готови да се пожертвате в името на тази цел.

Тук са събрани най-успешните методи да копирате успеха на милионерите:

1. Усилената работа замества таланта

“Талантът е по-евтин и от готварската сол. Това, което отличава успешните от талантливите, е много усилена работа” е казал Стивън Кинг. Няма друг начин. Няма как да станете милионер, ако не сте готови да работите усилено. Дори с късмет имате нужда от усилена работа, поне за да задържите богатството си. 44% от лотарийните милионери губят богатството си до 5 години, без да осъзнават, че за да го запазят, има нужда да положат усилия. Съществува погрешно впечатление, че успешните бизнесмени са родени предприемачи. Това не може да бъде по-далеч от истината. Най-успешни сред милионерите са тези, които не спират да се стремят да са по-добри от конкуренцията.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/10-nachina-da-kopirate-uspeha-na-milionerite/nid-152950.html

Последвайте канала на

Novini.bg
2698 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини