БСП тази седмица ще каже на АБВ дали ще правят обща кандидатура за президент

  • 25 юли 2016 13:03

  • 1641
  • 3
БСП тази седмица ще каже на АБВ дали ще правят обща кандидатура за президент
© Булфото

До края на седмицата ще отговорим на АБВ дали ще правим обща кандидатура за президент. Това заяви пред журналисти председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за във връзка с разговорите за обща лява кандидатура, предаде БТА.

Нинова заяви, че е говорила с лидера на АБВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и с лидера на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в за това, че тази седмица трябва да се срещнат за втори кръг разговори. Номинациите на структурите на БСП приключват утре. На първия разговор си дадохме дума, че като приключат номинациите на всички партии, сядаме да говорим за имена, каза Нинова. Такава среща и без ултиматум ще има, допълни тя.

Нинова благодари на структурите, че са я номинирали, но това не променяло позицията й, че тя няма да е кандидатът на БСП за президент.

В отговор на въпрос Нинова заяви, че е абсолютно нереалистично БСП да подкрепи евентуална кандидатура на Симеон Сакскобургготски за кандидат за президент.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1641 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ПЪРВАНОВ И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2016.07.28 | 14:31

3
ПЪРВАНОВ И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП ИСКАТ ОТНОВО ВЛАСТТА. ВЛАСТ ЗА НОВИ МИЛИОНИ И КАПИТАЛИ. КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА СА ПЪРВАНОВ, ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, ЯНКОВ... ? КАК НАТРУПАХА КАПИТАЛИТЕ ТЕЗИ НАШИ ДРУГАРИ ? С ЧЕСТЕН ТРУД ЛИ ? КАК СЕ СТАВА СОБСТВЕНИК НА ПАНАИРИ, СПА ХОТЕЛИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА ? И ИМАТ НАГЛОСТТА ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ. ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ ТЕЗИ СВОИ НАСЛЕДНИЦИ. ПОЗОР СА ЗА БСП. ЗАРАДИ ТАКИВА ДРУГАРИ И АЗ НАПУСКАМ БСП.

2016.07.28 | 14:31

2
Бедна държава! Путин назначи олигарсите за милиардери, Бай Тошо другарите само за милионери. Ами всекиму според заслугите...

2016.07.28 | 14:30

1
На гол гъз чифте пишови-това е БСП

Добави коментар

Водещи новини