Пет минимални интеорни корекции с преобразяващ ефект

  • 25 юли 2016 10:15

  • 11916
  • 0
Пет минимални интеорни корекции с преобразяващ ефект
©

Днес ще ви представим как един дизайнер трансформира домашния офис на ТВ звездата Сътън Фостър само в 5 лесни стъпки!

Офисът у дома лесно може да се превърне в място, на което не отделяте много внимание. Обикновено това не е място, на което забавлявате гости. В повечето случаи се поддържа изчистено, като декораторските усилия на домакина отиват в други зони на дома. Например хола, столовата, спалнята и т.н.

Точно такъв е случаят с домашния офис на Сътън Фостър, намиращ се в Ню Йорк. На помощ му идва интериорният дизайнер Майк Харисън. Той ще придаде на офиса на Фостър индивидуалност и стил.

"Функционалността не означава липса на стил", казва дизайнерът. По думите му сред плюсовете на офиса на Фостър е изобилието от естествена светлина и прекрасната гледка. Освен това наличните три мебели са красиви, качествени и вършат работа, когато се съчетават.

ТВ звездата държи пространството да остане неутрално, но не и да бъде скучно. Затова Харисън решава да го съживи по следния начин:

1. Внасете цвят

Вашият любим, хващащ окото цвят, може да придаде на пространството уникалност и усещане за отпускане. За Сътън в случая е важно мястото да бъде вдъхновяващо, тъй като съпругът й е професионален писател.

2. Добавете аксесоари

Когато разполагате с бюджет, опитайте се да извлечете максимум от малкото вещи. Например една нова лампа или пък нова пътека - всяко едно от тези неща ще трансформира стаята. Освен това трябва да знаете, че макар това място да бъде домашен офис, то е част от дома ви. Не е задължително да бъде "корпоративно". Затова вложете част от своя личен стил и начин на живот - картини, специални предмети, арт творби и т.н. В този ред на мисли, Харисън слага геометрична пътека, абстрактно изкуство, възглавнички, растения и неочаквано осветление.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
11916 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини