Любка Маринова: Опасно е да шофираме с телефон

  • 25 юли 2016 08:06

  • 2708
  • 2
Любка Маринова: Опасно е да шофираме с телефон
©

„Изследвания разкриват, че когато шофираме с хендсфрий устройство, рефлексите се намаляват с 30%”. Това заяви за "Здравей, България" по Нова телевизия Любка Маринова от Асоциацията на пострадалите при катастрофи по повод честите катастрофи по пътищата у нас през лятото.

Тя напомни, че дори има страни, в които е забранено използването на хендсфрий устройство. "Доста опасно е да шофираме с телефон, а какво остава да се играе Pokémon Go", каза Маринова.

Според нея все пак не е нужно да се промени законът заради една игра. Достатъчно ясен е, по думите й, правилникът за движение по пътищата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2708 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.07.25 | 15:44

2
На човек му писва от всичките ограничения които му поставят, уж за негова безопасност. А истината е че който не може да се пази сам, нищо не му помага.... Нарушават ми свободите с тези ограничения и задължения, глобяват при нарушение, в какъв свят живеем... Колани, светлини, телефони...

2016.07.25 | 15:44

1
Хората имат различни способности и всеки трябва да се пази от това което го застрашава, заради вас и вашите предупреждения на мен ми забраняват да говоря по телефона макар че не ми пречи изобщо и даже пиша есемеси в движение!!!

Добави коментар

Водещи новини