Рокерски събор се проведе край котленското село Кипилово

  • 24 юли 2016 18:31

  • 3049
  • 2
Рокерски събор се проведе край котленското село Кипилово
© Булфото (архив)

В местността Сайганица край котленското село Кипилово се състоя тридневен национален мотосъбор с участието на рокери от цялата страна, подкрепен от община Котел, съобщи кметът на Котел Коста Каранашев, цитиран от БТА.

Седмият събор на рокерите се организира от мото клуб "Лястовица 33", с ръководител Иван Тодоров. Предвождани от кмета на Котел, мотошествие на рокерите е тръгнало от градската автогара в Котел към събора в Сайганица. "Безкрайно съм щастлив да ви посрещна на това историческо място, където е имало живот и преди 2000 години. Това е първият събор, който организираме на територията на община Котел и аз се радвам, че посрещаме все повече гости от всички краища на страната", посочи кметът Каранашев на церемонията по откриването на събора.

С мото шествие до Котел са поднесени венци и цветя в знак на признателност и почит на паметника на Г.С. Раковски. Традиционно на мотосъбора са участвали известни рок групи, състояло се е огнено и нестинарско шоу. За здраве и безаварийно каране свещеник е отслужил водосвет. Провели са се атрактивни игри и състезания, риболов на извора Сайганица.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3049 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.07.24 | 19:46

2
обикновено за такива сбирки са пуска новината 2-3 дни по рано за да има посещаемост , но явно ГОЛЯМАТА новина е че са поднесени цветя

2016.07.24 | 19:18

1
aaaaa Borisov kade e bil,da ne e padnal ot motora

Добави коментар

Водещи новини