Спипали Мазния на плажа по бански и с чаша бира в ръка

  • 23 юли 2016 18:38

  • 46296
  • 5
Спипали Мазния на плажа по бански и с чаша бира в ръка
©

Участниците в специализираната операция на ГДБОП и полицията в Бургас са действали брилянтно при успоредното залавяне на намиращите се на различни места членове от наркогрупата на Любомир Славов – Мазния. Шефът на групата е разпускал на бийч бар Angel and Devil в Поморие, съобщава "Флагман".

Мазния, за когото се знае, че е неформален собственик на заведението, намиращо се на морския бряг до хотел „Феста“, разпускал заедно с неколцина от аверите и нежните им половинки на обичайното място. Никой не подозирал, че денят ще завърши по най-неподходящия начин. Членовете на бандата били наблюдавани няколко месеца, след като на полицаите направило впечатление, че всички са безработни, но водят охолен начин на живот – карат луксозни лимузини, а жените им пазаруват от най-скъпите бутици в бургаските молове.

Повечето от тях тренират бокс, но самият Любомир е завършил борба в Спортното училище. Той и другарите му били изведени от бара с белезници – по бански и пред ужасените погледи на любимите им гърли, които в кадъра се излежават блажено във воалената шатра. Но това е минути преди да бъде даден старт на операцията. Веднага след арестите са претърсени и домовете им. Намерен е пълен асортимент от търсените на пазара наркотици у нас – кокаин, екстази, пико, амфетамин и трева, разфасовани и подготвени за пласиране.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
46296 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Емигрант

2016.08.21 | 16:40

5
И какво от това че са ги арестували? Всички знаем сценария по-нататък, замазвате очите на хората за да гласуват за ГЕРБ. Скоро ще ги пуснете поради липса на доказателства или че им е за първи път, или са без криминално минало и др. и др. подобни .
наблюдател

2016.07.24 | 20:17

4
той май и коцесионера на плажа е в "кюпа" с него......
дуци

2016.07.24 | 20:17

3
гърли,мърли ,лимозини и т.н. брех че го украсихте репортерите ,ей да вземете да станете режисьори ше печелите повече , ставате смешни
beIN SPORTS

2016.07.24 | 13:47

2
Tova da ne e magazine na Mr.Breii
Веселин Василев

2016.07.24 | 13:47

1
Биричка - АААААА

Добави коментар

Водещи новини