Националният предизборен щаб на ГЕРБ проведе работно заседание

  • 22 юли 2016 17:55

  • 1731
  • 0
Националният предизборен щаб на ГЕРБ проведе работно заседание
© ГЕРБ

Националният предизборен щаб на ГЕРБ разгледа обобщените данни за готовността на областните структури на партията от цялата страна за стартирането на предизборната кампания за президентските избори, съобщиха от пресцентъра на партията.

Финализирани са датите на събитията от графика на националния предизборен лъч на председателя на Националния предизборен щаб и на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. По традиция кандидатите на ГЕРБ ще посетят всички области на страната и ще проведат срещи в максимален брой населени места с предложени от местните партийни структури представители на обществени, професионални, синдикални, работодателски и неправителствени организации. На заседанието си Националният предизборен щаб е разгледал и прецизирал детайлите около окончателната визия на предизборните плакати и агитационните материали на ГЕРБ. Обсъдени са били и подробности около формулирането на предизборния слоган на партията.

Откриването на предизборната кампания на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ отново ще се проведе в зала "Арена Армеец" в София и в него ще участват около 15 хиляди членове и симпатизанти на партията от цялата страна, се посочва в съобщението. През втората половина на август Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще финализира и утвърди окончателно всички детайли и графици по провеждането на кандидатпрезидентската кампания.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1731 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини