Във фирмите на Димитър Желязков - Очите са констатирали документни престъпления

  • 22 юли 2016 16:52

  • 4010
  • 3
Във фирмите на Димитър Желязков - Очите са констатирали документни престъпления
© Булфото

Проверките на фирмите, собственост на Димитър Желязков - Очите, са констатирали документни престъпления. Става въпрос за документи с невярно съдържание, което е престъпление спрямо действащото законодателство. Това каза пред журналисти в Бургас главният секретар на МВР комисар Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в.

Проверените фирми, извършващи таксиметрова дейност, са повече от шест. Към момента няма окончателни резултати, разследването продължава. Резултатите трябва да бъдат представени от Районната прокуратура в Несебър.

По констатираните престъпления и нарушения има образувани досъдебни производства.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4010 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.09.03 | 20:34

3
Сетихте се да го проверите тоя мафиот !!!????
Illiana

2016.09.03 | 20:34

2
Този трябва да се вкара в затвора. Оттам да не излиза никога. Същото важи и за дъщеря му. Този човек, толкова семейства е разплакал, а лекарите даже го лекуват. Как може такова нещо. На този всичко трябва да му се вземе, защото е събрал тези пари от дроги и други мръсни сделки. Осъдете го и го гонете до дупка. Това трябва да става и с другите мръсни мафиотски структури. От това само България ще има полза.... помислите и за децата ...
Веселин Василев

2016.07.23 | 18:10

1
Явно плаща на когото трябва и колкото трябва.

Добави коментар

Водещи новини